maandag 28 januari 2019

Huist te koop Den Bosch: Galeistraat 145237 PJ 's-Hertogenbosch Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Keurig onderhouden, vrijstaande woning met 4 slaapkamers, grote aangrenzende berging (ca. 3x5,5 m) en een fraai aangelegde tuin in de wijk Maaspoort.
Deze woning is geschikt voor een huisgebonden beroep of kantoor omdat er 2 ingangen zijn waardoor privé en werk goed gescheiden kunnen worden

ALGEMEEN:
Perceeloppervlakte: 364 m2
Woonoppervlakte: 127,4 m2
Overige inpandige ruimte: 17,5 m2
Inhoud: 475 m3
Bouwjaar: 1992

DE WIJK MAASPOORT
De Maaspoort is een wijk van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De wijk ligt ten noorden van de A59. Het stadsdeel herbergt ca. 17.800 inwoners. Er zijn veel voorzieningen in deze wijk te vinden zoals wijkcentrum, scholen, kinderopvang en sportverenigingen. Voor een wandeling of fietstocht zijn de Maasboulevard en de Noorderplas, met daaromheen het van Zwietenpark, ideaal. Alle uitvalswegen zijn zeer dichtbij en fietsend naar het centrum van 's-Hertogenbosch duurt ongeveer 15 minuten.

INDELING:
BEGANE GROND:



Entree: Hal met meterkast, toiletruimte met hangcloset, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de L-vormige woonkamer. De beukenhouten vloer loopt door van de hal naar deze ruimte. Er is veel daglicht door de grote glazen pui met dubbele deur met schuifbare plissé horren aan de tuinzijde. De open haard/ houtkachel (combinatie) heeft een afsluitbare glazen kap die in verticale richting verplaatst kan worden.
De half open keuken heeft een zwarte tegelvloer, is voorzien van boven- en onderkastjes en alle gebruikelijke apparatuur. Naast de keuken zit de deur met toegang tot de in spouw gebouwde berging (ca. 18 m2). Deze ruimte herbergt momenteel de wasapparatuur en heeft een licht grijze tegelvloer.

EERSTE VERDIEPING:



Deze verdieping heeft 3 goede slaapkamers van respectievelijk 8 m2, 14 m2 en 10 m2 met een laminaatvloer. De 2 kamers aan de tuinzijde zijn voorzien van rolluiken en horren, de 3de kamer heeft een screen. De badkamer is vernieuwd en ziet er strak uit door de grote vloer- en wandtegels. Verder is deze uitgerust met een inloopdouche, hangcloset, wastafel met meubel, spiegelkast en een design radiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Deze hele verdieping is aan één zijde voorzien van knieschotten voor extra bergruimte. In het voorste gedeelte hangt de CV-ketel. De zolderkamer van ca. 8 m2 heeft een dakraam met schuifhor en hier is een tv/internet aansluiting aanwezig.

TUIN:



De tuin is mooi aangelegd en gelegen op het Zuid/Zuidwesten, gedeeltelijk bestraat en gedeeltelijk voorzien van gras. Achterin de tuin staat een berging en halverwege is er toegang tot de straat. Er is verlichting aanwezig en een waterkraantje is bevestigd aan de achtergevel Een luifel en een screen aan de achterpui houden de zon uit de woonkamer en zijn elektrisch bedienbaar.

BIJZONDERHEDEN:
- zeer rustig gelegen, geen doorgaand verkeer
- volledig dubbele beglazing
- huis met veel mogelijkheden
- winkelplein op korte afstand

 https://www.rrmakelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten