donderdag 25 april 2019

Villa te koop in Geffen


Heesterseweg 125386 KT Geffen Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Omschrijving
Ruime, hoogwaardige en goed ingedeelde vrijstaande villa met een vrijstaand bijgebouw dat geschikt is als bedrijfsruimte/ kantoorruimte of als dubbele garage. De fraai aangelegde tuin biedt veel privacy. De woning ligt aan de rand van de bebouwde kom. Het is een verrassend fijne en rustige woonlocatie. Op circa 300 meter wordt een nieuwe villawijk gerealiseerd. Alles is op fietsafstand bereikbaar, zoals basisscholen en het centrum van Geffen met zijn diversiteit aan horeca en winkelvoorzieningen. Tevens bevinden zich de uitvalswegen naar de A59 en A50 in de directe omgeving.

ALGEMEEN:
Inhoud woonhuis: ca. 677 m3
Woonoppervlakte woonhuis: ca. 212 m2
Inhoud bijgebouw: ca. 205 m3
Gebruiksoppervlakte bijgebouw: ca. 60 m2
Perceeloppervlakte: 548 m2
Bouwjaar: 1996
De woning is recent gerenoveerd en verkeert in een zeer goede staat.

INDELING:
BEGANE GROND:
De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Ruime hal met meterkast (12 groepen, 2 aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer.
De royale L-vormige living (ca. 58 m2) heeft veel lichtinval en is voorzien van een noorse grenen vloer. De grote schuifpui biedt toegang tot de tuin met het terras op het zuiden. Er is tevens een mogelijkheid voor het plaatsen van een open haard (rookkanaal aanwezig).
De semi open keuken is voorzien van een gaskookplaat, een rvs afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een oven, een close-in-boiler en voldoende kastruimte. Vanuit de woonkamer is een ruime en praktische bijkeuken bereikbaar met vaste kasten en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Tevens is hier de mogelijkheid om een keukenblokje te plaatsen en is er middels een loopdeur toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING:
Lichte overloop met een doorlopende grenen vloer over de gehele verdieping, drie ruime slaapkamers (mogelijkheid om er vier van te maken) en de badkamer.
De eerste slaapkamer is ruim (ca. 23 m2) en gelegen aan de achterzijde. Daarnaast bevindt zich de tweede ruime slaapkamer (ca. 20 m2) en aan de voorzijde vindt u de derde slaapkamer. (ca. 12 m2)
De badkamer is voorzien van een breed wastafelmeubel, een douchecabine, een 2e toilet, een ligbad en een radiator.

TWEEDE VERDIEPING:
Middels een vaste trap komt u op de royale zolderverdieping met veel bergruimte en de opstelling van de C.V. combiketel. Hier zou een extra slaapkamer gecreëerd kunnen worden.


TUIN:
De fraai aangelegde tuin (ca. 10 tot 16 meter breed en 13 meter diep) is gelegen op het zuidoosten, is voorzien van een achterom naast het bijgebouw en heeft diverse terrassen. Het terras aan de woning is voorzien van zonwering.

BIJGEBOUW:
Het bijgebouw kan worden gebruikt als bedrijfsruimte, kantoor of garage en is zeer hoogwaardig gebouwd. Deze ruimte is volledig geïsoleerd en voorzien van elektra, voorbereidingen voor water en riolering en heeft op de verdieping een dakraam.

BIJZONDERHEDEN:
- de woning bevindt zich zowel binnen als buiten in een goede staat van onderhoud
- de woning is voorzien van meranti kozijnen met dubbele beglazing HR
- schilderwerk uitgevoerd in 2015/2016
- combiketel is vervangen in 2009 (Nefit Topline HR)
- bijgebouw is voorzien van twee roldeuren met afstandsbedieningen
- woning en bijgebouw zijn voorzien van een alarminstallatie
- zeer onderhoudsvriendelijke woning
- lage stookkosten door goede isolatie (gas en elektra € 160,- per maand)

LIGGING:
Geffen is een dorp in de provincie Noord-Brabant, behorend tot het Kwartier van Maasland van de Meijerij van ´s-Hertogenbosch. Tot 1993 was het een zelfstandige gemeente, maar werd samengevoegd met Nuland en Vinkel om samen de gemeente Maasdonk te vormen.
Geffen heeft circa 4600 inwoners en was daarmee het grootste dorp binnen de gemeente. Om die reden stond het gemeentehuis van de gemeente Maasdonk in Geffen. Per 1 januari 2015 is Maasdonk opgeheven en maakt Geffen voortaan deel uit van de gemeente Oss.
In 1298 werd Geffen voor het eerst officieel als plaatsnaam genoemd. Geffen wordt omringd door landbouwgebied. In het noorden ligt een grootschalig poldergebied waar vroeger de Beerse Overlaat was gesitueerd. Naar het oosten toe is er een kleinschalig gebied wat begrensd wordt door de stadsrand van Oss en diverse autowegen.
Tot ongeveer 1900 waren hier nog hakhoutbosjes en dergelijke te vinden. Hier liggen nog de Geffense Bosjes, een wandelgebied bestaande uit naaldbos. Daarnaast ligt de Geffense Plas, een door zandwinning ontstane recreatieplas.

Kortom: Door de gunstige ligging, de leuke indeling en het vele groen is het hier heerlijk vertoeven in alle privacy.
Rücker Raaijmakers Makelaardij o.g. b.v.
Vughterweg 53
5211 CK 'S-Hertogenbosch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten