dinsdag 13 juni 2017

Zullen we van de internetmakelaar gebruik maken?

Je ziet er tegenwoordig steeds vaker reclames van, internetmakelaars. Het verhaald wordt dan vak gehouden dat een ‘traditionele’ full-service makelaar duur is en dat je alles ook makkelijk zelf kunt regelen met wat online hulp. Waarom dan toch nog voor de ‘traditionele’ (offline full-service) makelaar kiezen?

Iedere eigenaar van een woning die hem wil verkopen wil toch graag zo veel mogelijk voor zijn huis krijgen? Daar ligt dan ook meteen de eerste, zeer grote, toegevoegde waarde van een goede makelaar. Uit onderzoek van ‘DatHuis’ blijkt dat een goede makelaar je woning voor zo’n 10% meer weet te verkopen.

Even een snel rekensommetje, op een woning van €200.000,- is dat al €20.000!! We hebben het hier dus over aanzienlijke bedragen.
Hiervan komt 5% van het prijsverschil puur uit het verschil tussen het soort makelaar. De andere 5% door de ervaring van de full-service makelaar.Niet alleen het daadwerkelijk vinden van een koper en de woning verkopen behoort bij de taken van een full-service makelaar. Onder andere ook het opstellen van alle benodigde documenten, verrichten van de taxatie en niet onbelangrijk het onderhandelen met de kopende partij.


Rücker Raaijmakers is een echte full-service makelaar welke je alle zorgen uit handen neemt bij het verkopen en aankopen van een woning. Tevens kunnen er waardebepalingen en taxatie verricht worden. Of u als particulier nu op zoek bent naar een andere woning of met het oog op de toekomst op zoek bent naar een pand om in de beleggen, zogenaamde beleggingspanden, kom eens bij ons langs!

Rücker Raaijmakers vindt je aan de Vughterweg 53 te ’s-Hertogenbosch. Mocht je geen tijd hebben om langs te komen, bel (073-61315150) of mail (info@rrmakelaardij.nl0 ons dan gerust!

Tot snel?!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten