donderdag 25 april 2019

Penthouse te koop in Den Bosch Engelen


Modern, luxe, kosmopolitisch, sfeervol en royaal penthouse met een unieke en riante daktuin met terrassen en een fantastisch uitzicht op het Dieze-kanaal, Sluis Engelen en de Henriëttewaard.
Het kastelencomplex de Haverleij ligt ten Noordwesten van ’s-Hertogenbosch, tussen het dorp Engelen en de heerlijkheid Bokhoven. Het penthouse maakt deel uit van het Slot Haverleij/gebouw Fortresse N.W. en wordt deels omringd door een 18 holes golfbaan, natuur en de overige kastelen. Met de auto bent u binnen 10 minuten in het centrum van de stad. En door de ligging aan de A59 bent u ook in enkele minuten op uitvalswegen, zoals de A2 en de A50. In de nabije omgeving is een supermarkt, een overdekt winkelcentrum (de Helftheuvel) met een groot scala aan winkels en er is een grote diversiteit aan basisscholen en voortgezet onderwijs. De Haverleij is in totaal zo’n 225 ha. groot; een uitgestrekt parklandschap met weiden, bossen en tuinen afgewisseld door vennen en rietmoerassen. Te midden hiervan ligt de voornoemde 18 holes golfbaan met oefenholes en een clubhuis. In dit groene landschap liggen verder diverse woonkastelen en het Slot Haverleij.

Kijkt u ook eens op https://www.fortresse-nw.nl voor meer informatie en foto´s.

INDELING:
BEGANE GROND:
Centrale hal entree van het gebouw Fortresse N.W., intercominstallatie, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis, toegang tot alle parkeerplaatsen, de eigen berging en de daaraan grenzende privé parkeerplaatsen (2).

APPARTEMENT VIERDE VERDIEPING:
Deze verdieping is alleen met eigen sleutel via de lift (of via het trappenhuis) te bereiken. Komende uit de lift is er direct toegang tot de ontvangsthal van het penthouse, die toegang geeft tot het dakterras en het trappenhuis, de meterkast, de garderobe en de centrale hal van het woongedeelte.
De centrale hal van het woongedeelte heeft, evenals de rest van het penthouse, een lichte tegelvloer en biedt toegang tot de diverse ruimten:
* Een riante living van ca. 110 m2 met veel daglichttoetreding en fraai uitzicht via de diverse glaspuien met draai/kiepramen en openslaande deuren. De living is voorzien van een wandmeubel met veel bergruimte, een fraaie gashaard als roomdevider, diverse toegangen tot het dakterras, dat helemaal rondom ligt. De plafonds zijn gestukadoord met sierlijsten en voorzien van een ophangsysteem voor schilderijen etc. De zuid- en westzijden van het penthouse zijn voorzien van screens.

* Een open keuken. Een keuken met een kookeiland met (dubbele) laden en een (hoogglans) kastenwand.
Luxe en compleet uitgevoerd met Miele apparatuur: inductie kookplaat en een wok brander, R.V.S. afzuigkap, ingebouwd koffiezetapparaat, warmhoudlade, elektrische combi-oven, stoomoven, vaatwasmachine, inbouw koelkast.
* Werkkamer/slaapkamer I. Multifunctionele ruimte met twee schuifdeuren (glas met roedeverdeling) momenteel in gebruik als kantoor met op maat gemaakte vaste kasten. De op maat gemaakte tafel is eventueel ter overname.
* Gastentoilet met fontein met aan een zijde een mozaïek wandbetegeling.
* Slaapkamer II/ masterbedroom is voorzien van een houten vloer, een walk-inn closet.
* Badkamer aangrenzend aan de slaapkamer met een zeer ruime inloopdouche, een donkere vloer en lichte wanden, een 2e toilet en een hardstenen wastafel.
* Slaapkamer III met een houten vloer
* Tweede badkamer. Luxueus en modern uitgevoerd met een grote wastafel, inloopdouche ligbad (bubbelbad).
* Slaapkamer IV met een grote walk-inn closet, een openslaande deur naar het dakterras.
* 1e berging/bijkeuken. Bergruimte met vaste kasten en de opstelling van de wasmachine/droger/diepvries en 2e koelkast
* 2e berging. Bergruimte met klimaatinstallatie met warmtepomp en boiler (300 l.)


EXTERIEUR:
Daktuin met diverse terrassen met zitjes, waaronder een Fortresse met schaduwdoek. Volledig ingericht met planten en automatisch beregeningssysteem. Maar liefst ca. 195 m² groot. Fantastisch gelegen, mooi zicht op de gehele omgeving. Gelegen op het oosten - zuiden- westen. Optimale privacy.

PARKEREN - BERGING:
Twee privé parkeerplaatsen in afgesloten parkeerruimte op de begane grond. Eigen ruime berging.

BIJZONDERHEDEN:
• Prettige en groene locatie met vrij uitzicht rondom aan de rand van de Haverleij/Engelen
* Vierde woonlaag (4e verdieping)
* Royaal en uniek penthouse
* Daktuin met altijd wel een plekje schaduw of zon en prachtig uitzicht
* 4 slaapkamers
* 2 badkamers
* Diverse horren en ventilatieroosters
* Draai/kiepramen (HR++)
* Op maat gemaakte kasten
* Veel lichtinval
* 18 holes golfbaan met gezellig clubhuis als buur
* Uitstekende staat van onderhoud
* Veilig en rustig wonen
* Lage woonlasten door top isolatie
* VvE bijdrage per maand: € 240,00

EXTRA:
Het penthouse is flexibel ingedeeld zonder dragende wanden en is eenvoudig te veranderen van indeling (de vloer met vloerverwarming loopt helemaal door).

´S-HERTOGENBOSCH:
´s-Hertogenbosch, Bourgondisch centrum van Nederland. Meest noordelijke en authentieke stad met de bruisende en gemoedelijke sfeer van het zuiden. Heerlijke winkelstad met niet alleen de grootwinkelbedrijven, maar ook de diversiteit van leuke boetieks en speciaalzaken. Een stad met een rijke cultuurhistorie en een levendige Horeca, met een hoofdletter H. Wij noemen de sterrenrestaurants Sense en Noble, de Korte Putstraat met een uniek aanbod van zeer luxe tot de bekende Bourgondische restaurants en eetgelegenheden, maar alle qua sfeer en kwaliteit bijna niet te evenaren, de Parade, het Museumkwartier en de Uilenburg met eveneens een groot aanbod aan horecagelegenheden en de opstapplaats voor de boottocht over de Binnendieze. Maar ook een moderne, dynamische stad met een keur aan bedrijven in vooral de dienstverlenende sector. ’s-Hertogenbosch wordt omsloten door de A2 en de A59 en heeft een Centraal Station met uitstekende verbindingen naar alle bestemmingen.

Rücker Raaijmakers Makelaardij o.g. b.v.
Vughterweg 53
5211 CK 'S-Hertogenbosch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten